Ondernemers

Mijn klantenkring is divers en bestaat uit bijvoorbeeld een paardenfokkerij, zorgboerderij en schoonmaakbedrijf en ook diverse ZZP-ers, o.a. in de bouwsector.
Of u nu ZZP-er bent of personeel in dienst heeft, ik kan u een pakket op maat aanbieden op administratief gebied. Dit kan bestaan uit het uitvoeren van uw volledige boekhouding, of bijvoorbeeld alleen de jaarrekening, de aangifte inkomstenbelasting en suppletie-aangifte BTW.
Uiteraard kan ik voor u ook de salarisadministratie verzorgen.

Gegevens worden vaak digitaal of per post aangeleverd. U hoeft dus niet in de directe omgeving van Roelofarendsveen te wonen om klant te kunnen zijn.
De meeste ZZP-ers leveren na het kwartaal alle inkomende en uitgaande facturen en de bankafschriften aan. Deze verwerk ik en hiervoor doe ik de aangifte omzetbelasting. Na afloop van het jaar wordt de jaarrekening opgemaakt en de aangifte inkomstenbelasting verzorgd.

Sommige ondernemers doen de kwartaal administratie en aangifte omzetbelasting zelf en leveren de gegevens 1 maal per jaar aan. In de praktijk levert dit vaak veel vragen op van mijn kant  waarvan sommige vragen tot ruim een jaar terug gaan. Dan moet er hard nagedacht worden hoe het ook al weer zat. Vaak gaan hier extra uren in zitten waardoor het per kwartaal aanleveren van gegevens uiteindelijk niet duurder is.

Heeft u voor uzelf of voor een financiering een meerjarenbegroting nodig? Ook dat behoort tot de mogelijkheden
Heeft u tussentijds vragen over uw administratie? U kunt mij altijd via e-mail of telefonisch benaderen. Als ik overdag niet aanwezig ben, ben ik ’s avonds of op zaterdag voor vragen vaak ook wel te bereiken.
U krijgt 1 maal per jaar een factuur. Extra vragen die niet al te veel tijd kosten worden niet in rekening gebracht. Dit hoort gewoon bij de all-in prijs.

Ik boek zelf uw gegevens in. Daardoor zie ik wat er gebeurt en kan ik meedenken over processen. Bij grotere (accountants)kantoren worden vaak de gegevens door meerdere of verschillende personen verwerkt, waardoor er minder betrokkenheid is bij uw bedrijf.

contact (klik hier)