Wat is een klankschalenconcert

Wat moet  je je bij een concert voorstellen ?
Je gaat op een matrasje liggen (met gesloten ogen) en na een korte ontspannings- en aardingsoefening ga ik op intuïtieve wijze aan de slag met mijn instrumenten.

De energie en trillingen die vrij komen bij het spelen hebben een positieve en harmoniserende werking op lichaam en geest. Hierdoor zal voor de meeste mensen het concert een tijdloze en ontspannen ervaring zijn en zal de anderhalf uur die een concert duurt niet als zolang ervaren worden. Na afloop is er thee en ruim tijd om ervaringen te delen voor wie dat wil.

Door alle trillingen die door je lichaam gaan kan er van alles loskomen, drink daarom de dagen na een concert voldoende of iets meer water dan je gewend bent.

Zie de avond als een avondje uit, tijd voor jezelf of tijd om gewoon even bij te tanken. Je kunt ook met een bepaalde intentie (focus) komen zonder dat deze op wilskracht gebaseerd is, dit maakt de ervaring vaak sterker.

Mijn doelstelling
* Zorgen dat het een ontspannen ervaring is voor alle deelnemers.
* En, iets wat niet meevalt in deze jachtige tijd: je via de klanken helpen uit je hoofd en uit je gedachten te gaan. Zo kun je met je energie en  aandacht volledig naar je buik toe gaan om in contact te komen met een dieper niveau van je eigen gevoel,  je kracht, je eigen intuïtie.
* Kijken of het mogelijk is stiller in je hoofd te worden.
* Een gezellige avond of middag.

De avonden worden gehouden op Noorderhemweg 21, 2371 EB te Roelofarendsveen.
Reserveren per telefoon of e-mail. ( 071-3312214 of via mail)

Trek gemakkelijke kleding aan en neem eventueel een kussen en een dekentje of slaapzak mee. Matrassen zijn aanwezig.

Een concert in de avond begint om 20.00 uur.
In de middag start ik om 14.00 uur.
Zorg dat je ruim op tijd aanwezig bent, zodat we op de aangegeven tijd ook echt kunnen starten.